GreenPowerBox® & GreenPowerPanel®

Uw footprint wordt steeds kleiner!

Het verkleinen van de footprint van een bronbemalingsinstallatie is een van de speerpunten waarop wij ons aan het richten zijn. Inmiddels hebben wij diverse installaties ontwikkeld (zowel zon als wind) die wij gemakkelijk op de bronbemalingsinstallatie kunnen aansluiten. Uiteraard hebben wij ook voor uw bouwplaats een mooie duurzame oplossing. Maak kennis met de Green PowerBox® en Green PowerPanel®.

 

GreenPowerBox®

Water & Innovatie dienstverlening:

Direct contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Direct contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag een mondelinge toelichting of kunt u iets niet vinden op onze website, bel gerust 055 – 368 23 00. Wij leggen u het graag uit!

Green PowerBox®

De Green PowerBox® van Henk van Tongeren Water & Techniek is een intelligente, mobiele energieoplossing die inspeelt op de stijgende vraag van ondernemers naar mobiele energievoorzieningen en die aansluit bij de groeiende maatschappelijk behoefte aan duurzame, groene energie. De Green PowerBox® stelt bouwbedrijven in staat te voorzien in hun eigen groene (grote!) energiebehoefte tijdens de bouw, maar biedt bijvoorbeeld ook de perfecte oplossing tijdens het toepassen van bronbemaling. De PowerBox wordt geleverd inclusief een besparingsconcept: dit betekent in de praktijk dat de huur van de Green PowerBox® u een hoger rendement oplevert tegen een lager energieverbruik. Behalve dat dit u een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren, draagt het ook bij aan het verkleinen van uw footprint. Binnen dit besparingsconcept bieden wij u daarnaast pragmatische meedenkservice en praktische ondersteuning. De overheid biedt ruime subsidiemogelijkheden voor bedrijven met groene ambities: wij ontzorgen u graag door het gehele subsidietraject – van aanvraag tot administratieve afhandeling – voor u af te handelen.

De vraag is groot, dus reserveer snel!

Wilt u meer weten over het concept, de kosten of de beschikbaarheid van de Green PowerBox®? Bel dan vandaag nog naar 055 – 368 23 00 voor meer informatie.

Green PowerPanel®

Tijdelijke energievoorziening op locatie

Steeds meer bedrijven hebben het al op de agenda gezet: het terugdringen van de CO2-uitstoot. Of dit nu is omdat ze dit zelf belangrijk vinden of omdat hun klanten of opdrachtgevers dit van hen verlangen, één ding is zeker: duurzame energie heeft de toekomst. Met ons Green PowerPanel® kunt u tijdelijk, op elke door u gewenste locatie, beschikken over groene duurzame energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw groene imago.

Dus: groene ambities en tijdelijk energie nodig?

Met Green PowerPanel® kunt u op elke willekeurige locatie snel en eenvoudig voorzien in uw eigen duurzame energiebehoefte. Bijvoorbeeld op een bouwplaats of voor het aandrijven van een tijdelijke pomp of gemaal. Met Green PowerPanel® bent u in staat om – met behulp van de zon – elke dag uw eigen energie op te wekken. Natuurlijk volgen wij de technologische ontwikkelingen op de voet en werken we voortdurend aan verdere optimalisatie van ons PowerPanel. Zo is het nu bijvoorbeeld ook mogelijk om eventuele overcapaciteit op te slaan voor toekomstig gebruik.

Meer weten over Green Powerpanel®?

Wilt u meer informatie over kosten, subsidiemogelijkheden, beschikbaarheid of ontwikkeling van Green PowerPanel®? Bent u benieuwd wat er precies mogelijk is in uw specifieke situatie? Bel dan vandaag nog naar 055 – 368 23 00 voor meer informatie.