Wil jij gave dingen doen met water & techniek?

Wij zoeken bronbemalers!

Bas Davies

Wij zoeken ... Bronbemaler, Eibergen

Werk jij graag buiten met veel vrijheid aan afwisselende innovatieve projecten? En dat in een bedrijf dat er vooral waarde aan hecht dat jij in je kracht staat en doet wat je goed kunt? Dan ben je bij Henk van Tongeren Water & Techniek op de goede plek.

Hoe ziet jouw dag eruit?

We doen het samen bij Henk van Tongeren

We doen het samen

’s Ochtends beginnen jij en je collega’s op de vestiging om de dag door te spreken. Daarna ga je met een van je collega’s met de vrachtwagen op pad, meestal op maximaal een uur rijden vanaf je standplaats zodat jullie reistijd beperkt blijft. Je werkt altijd samen met een ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak leert. Binnen een paar weken ben je voldoende ingewerkt om als 2e man mee te gaan. Samen handel je op een dag meerdere projecten af, die gericht zijn op het verlagen of beheersen van het grondwaterpeil zodat de aannemer of infrabouwer daarna aan de slag kan.

Afwisselend werk

Je komt op veel verschillende plekken en werkt bijna dagelijks aan andere grote of kleinere projecten. Denk aan de voorbereiding voor de aanleg van een snelwegtunnel, het installeren van een watervoorziening of een kelder onder een woonhuis. Door de diversiteit in projecten kom je ook veel verschillende technieken tegen, zoals grondmechanica, diesel- en elektrotechniek.

Bronbemaling Amsterdam
vrijheid-vertrouwen-henk-van-tongeren

Vrijheid & vertrouwen

Vanuit het vertrouwen dat jij je werk goed wilt doen krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en word je uitgenodigd om mee te denken en zelf initiatief te nemen. Na een half jaar tot een jaar kun je je verder specialiseren. Wat zijn je beste eigenschappen? Ben je meer van de machines of juist van de systemen? Wil je installeren of onderhouden? Of je nou een boormachine wilt bedienen of in de werkplaats wilt sleutelen, er zijn altijd wel doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

Met deze mannen ga je samenwerken. Dit vinden ze van hun werk.

Functie-eisen

We zijn niet zo van de harde eisen, maar je moet natuurlijk wel bij het werk en ons team passen. Motivatie, inzet en proactieve houding vinden we belangrijk. En dat je interesse hebt in techniek en praktisch inzicht hebt. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen en dus ook cursussen of opleidingen volgen. Kortom, je bent een aanpakker. Je hebt een vmbo- of mbo-diploma op zak of volgt momenteel een opleiding. O ja, nog een praktische vereiste: een rijbewijs. Een vrachtwagenrijbewijs is een pre, maar als je die nog niet hebt en wel bereid bent om hem te halen, dan is dat ook goed.

Kijken of je werken bij ons wat vindt? Een dagje meelopen is altijd mogelijk!

Han Boonman, uitvoerder bronbemaling

Wie ben jij

Je houdt ervan om praktisch en technisch bezig te zijn;
Je klust bijvoorbeeld graag of sleutelt thuis aan machines of voertuigen;
Je weet wat er moet gebeuren, je wacht niet totdat je een opdracht krijgt;
Als je vragen of voorstellen hebt, dan uit je die makkelijk;
Je kunt goed omgaan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
Je hebt een goede conditie en je kunt fysiek werk goed aan;
Weer of geen weer, jij vermaakt je wel met de grote machines, kabels en buizen;
Je hebt een achtergrond in produceren, installeren en energie (PIE), groen, cultuurtechniek, infratechniek, grond-, weg- en waterbouw (GWW), werktuigbouw, autotechniek, metaaltechniek of landbouwmechanica.
Je omschrijft jezelf als sociaal, betrouwbaar, leergierig en betrokken.
Je beschikt over een groot rijbewijs of bent bereid dit te behalen.

Wie zijn wij

Henk van Tongeren Water & Techniek is marktleider op het gebied van duurzame infiltratietechnieken en mobiele duurzame energiesystemen en levert innovatieve oplossingen in de watertechniek door het hele land (en daarbuiten). Zowel aan bedrijven als overheden. Eigenlijk doen we alles om projecten in beweging te houden. Want wie veilig wil werken in een droge bouwkuip, een tunnel wil graven of de natuurlijke omgeving duurzaam wil infiltreren heeft de juiste technieken, ervaring en mankracht nodig. Daar hebben wij inmiddels al meer dan 70 jaar ervaring mee.

Daarnaast kenmerken wij ons als een warme en betrokken organisatie. We zijn een bedrijf waar de directeur middenin de organisatie staat en iedereen kent. We investeren veel in onze medewerkers en stellen altijd de mens centraal. Want als het goed gaat met onze mensen, gaat het ook goed met het bedrijf. Daar zijn we van overtuigd.

Wat bieden we jou

Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
Een uitdagende en afwisselende functie;
Alle ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren in dat wat jij goed kunt;
Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
Werk met moderne technieken en innovatieve machines;
Betrokken en leuke collega’s.

Met deze krachtpatser ga jij o.a. werken

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Top! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te kijken welke mogelijkheden we voor je zien.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Scroll naar boven