Nieuwe opstelling team Henk van Tongeren

Afgelopen week heeft eigenaar en directeur Guido van Tongeren van Van Tongeren Watertechniek BV de nieuwe formatie voor de verschillende bedrijven gepresenteerd.

Guido gaat zich meer richten op de werkzaamheden vanuit de holding Van Tongeren Watertechniek. Hierdoor zijn de taken van algemeen directeur verschoven naar Robert Barkel. Robert is vanaf 1 juni benoemd als algemeen directeur voor de werkmaatschappijen; Henk van Tongeren Water & Techniek, Theo van Velzen Grondboortechniek en Bronbemaling en Tjaden adviesbureau voor Grondmechanica.

Bij Henk van Tongeren Water & Techniek maken drie collega’s hun debuut voor vestigingsleider. Mees Joosten is nu vestigingsleider in Apeldoorn, Peter van Dijk in Appingedam en Piet Bouwmeester in Eibergen. Bij Grondboortechniek en Bronbemaling Theo van Velzen hebben twee bekende spelers ook een andere positie gekregen. Niels Peereboom Voller is benoemd tot directeur uitvoering en Danny Hoebe als directeur bedrijfsbureau. Voor Tjaden adviesbureau voor Grondmechanica is Arjen Verhoeven benoemd tot directeur bedrijfsvoering.

Met deze nieuwe opstelling brengen wij nog meer focus en slagkracht in de organisatie. Veel succes gewenst mannen!

Scroll naar boven