HvT Founding Member bij The Dewatering Institute

The Dewatering Institute (TDI) is een wereldwijd platform voor de bouwontwatering-, mijnontwatering- en grondwaterbeheersingindustrie. Zij ondersteunen hun leden en de bredere industrie door te focussen op hun basisprincipes van opleiden, het delen van kennis, best practices en netwerken.

“Henk van Tongeren is een vooruitstrevend bedrijf en wij staan te popelen om onze kennis en netwerk te delen met andere leden in de wereldwijde gemeenschap. TDI biedt ons de mogelijkheid om samen te werken met collega-leden en bij te dragen aan de toekomst van de ontwateringsindustrie, door de manier van werken te verbeteren. Wij kijken ernaar uit om bij te dragen en onze deskundige ervaring te delen en te profiteren van de TDI-trainingen die de komende tijd worden aangeboden en deel uit te maken van de ontwikkeling van de beste praktijken in de toekomst”, vertelt Guido van Tongeren.

Henk van Tongeren als onderdeel van TDI

“De toetreding van een nieuw internationaal lid tot onze TDI-gemeenschap zal ons en onze leden veel voordeel opleveren, omdat ons netwerk wereldwijd wordt uitgebreid. Henk van Tongeren is een belangrijke speler op de Nederlandse markt en heeft uitgebreide kennis, gebaseerd op jarenlange expertise en zal als zodanig een waardevolle aanwinst zijn voor onze gemeenschap. Uit gesprekken met het management van Henk van Tongeren is gebleken dat de huidige en toekomstige technologische ontwikkelingen een groot deel uitmaken van de bedrijfscultuur. TDI is gebouwd met het delen van kennis en best practices als onderdeel van onze grondbeginselen; met bedrijven van over de hele wereld met jarenlange ervaring in de industrie als onze stichtende leden, die ons helpen dit te bereiken. Wij verwachten nauw samen te werken om de industrie uit te breiden en te promoten”, zegt uitvoerend lid van de TDI-adviesraad en industrieprofessional, Christoffel Botha.

Lees hier meer over TDI en onze samenwerking.

Scroll naar boven