Henk van Tongeren neemt Theo van Velzen over

Vanaf 1 januari hebben we er 65 nieuwe collega’s bij. Henk van Tongeren neemt dan Theo van Velzen Grondboortechniek en Bronbemaling over. Wat een enorme aanwinst voor ons bedrijf! Stiekem waren we al maanden bezig met deze overname. De weg ernaartoe hebben we voor jullie gefilmd…

Grootste bronbemaler van Nederland

Met deze overname mag Henk van Tongeren zich volgend jaar de grootste bronbemaler van Nederland noemen. Naast onze vijf huidige vestigingen in het oosten en noorden van Nederland krijgen we er nu ook een in het westen bij. Ook Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica – dat sinds 2011 onder de Theo van Velzen Holding valt – krijgt hiermee een nieuwe eigenaar. Zo hebben we straks een mooie landelijke spreiding en verdubbelen we ons machinepark. Met als groot voordeel voor de klant: de totale dienstverlening. Alles hebben we nu in huis. Van advies tot complete uitvoering en van onderhoud tot service. De bedrijven blijven wel vanuit hun vertrouwde bedrijfsnaam opereren.

Verduurzaming branche

De overname is ook een belangrijke zet in het verduurzamen van de branche. Beide bedrijven staan bekend om hun innovatieve inspanningen om de CO2 footprint zo klein mogelijk te houden. Al jarenlang werken we samen om onze duurzame DSI®-infiltratietechniek op de kaart te zetten en maken we gebruik van zuinige motoren en alternatieve brandstoffen en energiebronnen. Uiteindelijk willen wij met Henk van Tongeren in 2030 CO2-neutraal te zijn en de branche laten zien dat duurzaam bouwen de norm is. Daar hebben we nu nog meer slagkracht voor.

Scroll naar boven