Ompompinstallaties & Pompverhuur

Pompinstallaties: “huren voor tijdelijk gebruik”

Voor verschillende toepassingen verhuren en wij pompinstallaties. Hierbij maken wij onderscheid in verschillende productgroepen, te weten:

  • Grondwater
  • Afvalwater
  • Industrieel proceswater
  • Oppervlakte- en regenwater

Bemalen & Boren dienstverlening:

Direct contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Direct contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij beschikken over een omvangrijke verhuurvloot aan pompen en buizenmateriaal. Om snel in te kunnen spelen op de vraag zijn onze standplaatsen sowieso uitgerust met de meest gangbare spullen, die wij voor u dan ook op voorraad hebben. De trend is dat de meeste pompen steeds zwaarder worden. Dit levert nogal eens een probleem op als er geen voldoende zware kraan op het werk aanwezig is om de pomp te verplaatsen. Wij hebben speciaal voor deze marktvraag kleinere en lichtere (<1.000kg) pompen aangeschaft, die u gemakkelijker kunt verplaatsen met een kleinere graafmachine.

Om uw watervraagstuk structureel op te lossen realiseren wij ook permanente maatwerk pompinstallaties. De benodigde installatie wordt door ons intern ontworpen en gerealiseerd. De elektrotechnische kant van de installatie, alsmede de online besturing en bewaking ontwerpen en bouwen wij zelf.

Bij werkzaamheden aan het rioolstelsel is het vaak noodzakelijk om het rioolwater over te pompen. Wij beschikken over een brede vloot aan rioolpompen, waarbij wij aan vrijwel elke vraag uit de markt kunnen voldoen. Naast elektrische en dieseloplossingen kunnen wij u in bepaalde gevallen ook een hevelinstallatie adviseren.