Wil jij gave dingen doen met water & techniek?

Wij zoeken werkplaatsmonteurs!

Henk-van-Tongeren_werkenbij-vacature-2

Wij zoeken… werkplaatsmonteurs

Kent de elektrotechniek voor jou geen geheimen en werk jij graag met veel vrijheid aan afwisselende innovatieve projecten? En dat in een bedrijf dat er vooral waarde aan hecht dat jij in je kracht staat en doet wat je goed kunt? Dan ben je bij Henk van Tongeren Water & Techniek op de goede plek.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Henk-van-Tongeren_werkenbij-vacature-3

We doen het samen

’s Ochtends beginnen jij en je collega’s op de vestiging om de dag door te spreken. Daarna duik je de werkplaats in. Je handen jeuken om weer aan de slag te gaan. Als werkplaatsmonteur bij Henk van Tongeren hou jij je bezig met alles wat met elektriciteit te maken heeft. Van het opbouwen van technische installaties en het onderhoud ervan tot telemetrie en de besturing van pompen. De ene dag keur je apparaten, de andere dag werk je aan een beheersingsplan van het grondwaterniveau.

Vrijheid & vertrouwen

Vanuit het vertrouwen dat jij je werk goed wilt doen krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je wordt uitgenodigd om mee te denken en zelf initiatief te nemen. Wil je je verder specialiseren? Graag! We willen graag dat onze medewerkers op de juiste plek zitten en doen waar ze goed in zijn. Dat zie je namelijk terug in ons werk. Goed werk, met passie en plezier uitgevoerd.

Henk-van-Tongeren_werkenbij-vacature-4

Met o.a. deze mannen werk jij samen. Dit vinden ze van hun werk.

Functie-eisen

Het zou mooi zijn als jij al enige ervaring hebt als elektricien of monteur of net een opleiding in de richting van elektrotechniek hebt afgerond. Een rijbewijs B is wel zo handig. Heb jij nog geen ervaring, maar wel een vmbo- of mbo-diploma met technisch profiel op zak en de wil om het vak in de praktijk leren? Die kans geven je graag.

Kijken of je werken bij ons wat vindt? Een dagje meelopen is altijd mogelijk!

Han Boonman, uitvoerder bronbemaling

Wie ben jij

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.
Je hebt een opleiding afgerond in de richting van elektrotechniek;
Je bent een logische denker en zoekt dingen uit als de oplossing niet voor de hand ligt;
Stroomschema’s en bouwtekeningen hebben geen geheimen voor jou;
Je bent analytisch en een echte problemenoplosser;
Je werkt graag met je handen en voelt je in een werkplaats als een vis in het water;
Je omschrijft jezelf als sociaal, betrouwbaar, leergierig en betrokken;
Je houdt van afwisseling en vrijheid in je werk;
Wil graag de fijne kneepjes van een ‘echt Nederlands ambacht’ leren.

Wie zijn wij

Henk van Tongeren Water & Techniek is de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van bronbemaling en duurzame infiltratietechnieken. Wij leveren innovatieve oplossingen in de watertechniek. Zowel aan bedrijven als overheden. Eigenlijk doen we alles om projecten in beweging te houden. Want wie veilig wil werken in een droge bouwkuip, een tunnel wil graven of de natuurlijke omgeving duurzaam wil infiltreren heeft de juiste technieken, ervaring en mankracht nodig. Daar hebben wij inmiddels al meer dan 70 jaar ervaring mee.

Daarnaast kenmerken wij ons als een warme en betrokken organisatie. We zijn een bedrijf waar de directeur midden in de organisatie staat en iedereen kent. We investeren veel in onze medewerkers en stellen altijd de mens centraal. Want als het goed gaat met onze mensen, gaat het ook goed met het bedrijf. Daar zijn we van overtuigd.

Wat bieden we jou

Een uitstekend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden (bouw-CAO);
Volop training- en opleidingsmogelijkheden;
Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
Werk met moderne technieken en innovatieve machines;
Betrokken en leuke collega’s.
Henk-van-Tongeren_werkenbij-servicemonteur-5

Liever werken en leren?

Het vak van bronbemalen leer je niet in de schoolbanken, je leert het bij ons in de praktijk. Door gewoon mee te werken en de nodige opleidingen en cursussen te volgen. En daar betalen we je gewoon een vol salaris voor. Werkend leren noemen we dat. Zo zijn veel van onze collega’s ooit begonnen met een elektrotechnische achtergrond, sleutelden eerder aan voertuigen, reden op de vrachtwagen of hebben de landbouwschool doorlopen. Bronbemaling was compleet nieuw voor ze. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal beschikken over technisch inzicht, een passie hebben voor techniek, van afwisseling houden en graag werken in een de buitenlucht.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Top! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te kijken welke mogelijkheden we voor je zien.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Scroll naar boven