Wil jij gave dingen doen met water & techniek?

Wij zoeken servicemonteurs!

Henk-van-Tongeren_werkenbij-servicemonteur-2

Wij zoeken servicemonteurs voor onze pompinstallaties

Sleutel jij graag aan installaties en werk jij graag met veel vrijheid aan afwisselende innovatieve projecten? En dat in een bedrijf dat er vooral waarde aan hecht dat jij in je kracht staat en doet wat je goed kunt? Dan ben je bij Henk van Tongeren Water & Techniek op de goede plek.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Henk-van-Tongeren_werkenbij-servicemonteur-3

We doen het samen

’s Ochtends beginnen jij en je collega’s op de vestiging om de dag door te spreken. Daarna ga je op pad, meestal maximaal een uur rijden vanaf je standplaats in noordoost/midden Nederland zodat de reistijd beperkt blijft. Als monteur ben jij degene die bij onderhoud de werking en veiligheid van de installatie controleert. Waar nodig maak je aanpassingen aan de installatie of je vervangt onderdelen, zodat deze weer perfect voldoen. Daarnaast plaats en installeer je pompinstallaties op locatie. Storingen? Die handel jij adequaat af. Je analyseert op locatie het probleem en lost deze op.

Afwisselend werk

Je komt op veel verschillende plekken en werkt bijna dagelijks aan andere grote landelijke werken of kleinere projecten in de regio. Denk aan pompen die ingezet worden ter voorbereiding voor de aanleg van een snelwegtunnel, het installeren van een watervoorziening of een kelder onder een woonhuis.

Henk-van-Tongeren_werkenbij-servicemonteur-8
Henk-van-Tongeren_werkenbij-servicemonteur-6

Vrijheid & vertrouwen

Vanuit het vertrouwen dat jij je werk goed wilt doen krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je wordt uitgenodigd om mee te denken en zelf initiatief te nemen. Wil je je verder specialiseren? Graag! We willen graag dat onze medewerkers op de juiste plek zitten en doen waar ze goed in zijn. Dat zie je namelijk terug in ons werk. Goed werk, met passie en plezier uitgevoerd.

Met o.a. deze mannen werk jij samen. Dit vinden ze van hun werk.

Functie-eisen

Het zou mooi zijn als jij al enige ervaring hebt als (pompinstallatie)monteur. Is het vak nog nieuw voor je? Snappen we. De opleiding tot servicemonteur voor pompinstallaties is geen vak die je op school kunt volgen. Dat doe je in de praktijk. En die kans geven je graag. Onze vereisten: je hebt een vmbo- of mbo-diploma op zak in de richting van techniek. O ja, een rijbewijs B(E) is wel zo handig.

Kijken of je werken bij ons wat vindt? Een dagje meelopen is altijd mogelijk!

Han Boonman, uitvoerder bronbemaling

Wie ben jij

Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van techniek;
Of je hebt een achtergrond in produceren, installeren en energie (PIE), groen, cultuurtechniek, infratechniek, grond-, weg- en waterbouw (GWW), werktuigbouw, autotechniek, metaaltechniek of landbouwmechanica;
Je kunt technische tekeningen lezen, beoordelen en uitvoeren;
Je weet precies wat er moet gebeuren en kan goed zelfstandig werken;
Je bent vindingrijk en oplossingsgericht;
Je kunt risico’s op voorhand goed inschatten en weet goed om te gaan met onvoorziene zaken;
Je omschrijft jezelf als sociaal, betrouwbaar, leergierig en betrokken;
Je houdt van afwisseling en vrijheid in je werk;
Wil graag de fijne kneepjes van een ‘echt Nederlands ambacht’ leren.

Wie zijn wij

Henk van Tongeren Water & Techniek is één van de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van bronbemaling en duurzame infiltratietechnieken. Wij leveren innovatieve oplossingen in de watertechniek. Zowel aan bedrijven als overheden. Eigenlijk doen we alles om projecten in beweging te houden. Want wie veilig wil werken in een droge bouwkuip, een tunnel wil graven of de natuurlijke omgeving duurzaam wil infiltreren heeft de juiste technieken, ervaring en mankracht nodig. Daar hebben wij inmiddels al meer dan 70 jaar ervaring mee.

Daarnaast kenmerken wij ons als een warme en betrokken organisatie. We zijn een bedrijf waar de directeur midden in de organisatie staat en iedereen kent. We investeren veel in onze medewerkers en stellen altijd de mens centraal. Want als het goed gaat met onze mensen, gaat het ook goed met het bedrijf. Daar zijn we van overtuigd.

Wat bieden we jou

Een uitstekend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden (bouw-CAO);
Volop training- en opleidingsmogelijkheden;
Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
Werk met moderne technieken en innovatieve machines;
Betrokken en leuke collega’s.
Henk-van-Tongeren_werkenbij-servicemonteur-5

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Top! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te kijken welke mogelijkheden we voor je zien.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.

    Scroll naar boven