Wil jij gave dingen doen met water & techniek?

Wij zoeken een Coördinator Bronbemaling!

Henk-van-Tongeren_werkenbij-assistent-uitvoerder-2

Wij zoeken… een Coördinator Bronbemaling

Je stuurt acht ploegen van twee bronbemalers aan, verdeeld over de vestigingen Apeldoorn en Eibergen. Jij coördineert en faciliteert alles rondom de projecten waar jouw collega’s iedere dag aan werken. Het betreft kleine tot middelgrote projecten van enkele uren tot een paar dagen. De projecten zijn hoofdzakelijk in Oost-Nederland (Gelderland, Overijssel). Je verdeelt jouw tijd over beide locaties, met focus op Apeldoorn. Je werkt in een klein team van ervaren collega’s dat jou assisteert en helpt in de werkzaamheden.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Daniëlle van Lieshout is vrouw in de bouw

We doen het samen

Je start je dag op de zaak, waar je ad hoc wijzigingen in de planning doorvoert, werkbriefjes uitdeelt en je collega’s op weg helpt. Per dag plan je de mensen en machines en zorg je voor beschikbaarheid van benodigde materialen. Je behoudt overzicht, zet lijnen uit, signaleert tijdig mogelijke knelpunten en lost deze op.
Vervolgens gaan jouw collega’s op pad, handel jij je email af en plan je vast globaal voor de komende dagen. Daarna stap je zelf ook in de auto. Je gaat langs bij de werken, woont bouwvergaderingen bij en overlegt met de uitvoerder ter plaatse over de uitvoering van het project. Tegelijkertijd ben je aanspreekpunt voor collega’s mbt bijzonderheden en vragen tijdens de uitvoering van het werk en als zaken niet lopen zoals gepland.

Vrijheid & vertrouwen

In de tussentijd komen regelmatig telefoontjes binnen van jouw contactpersonen bij opdrachtgevers (aannemers) over lopende projecten en nieuwe werken. Met de meeste opdrachtgevers wordt langdurig samengewerkt op basis van vertrouwen en het leveren van kwaliteit. Jij bouwt hier op voort. Je bespreekt de ins- en outs van de opdracht, spart over de beste aanpak en plant de werkzaamheden in conform afspraken. Ook intern heb je veel contacten, zoals met calculatie over prijzen en ideeën qua uitvoering van een project.

Aan het eind van jouw dag heb je even contact met de verschillende ploegen. Jullie bespreken bijzonderheden, je bent een luisterend oor en geeft advies waar nodig. Doel is om iedereen met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Kortom; een afwisselende, dynamische functie waarin je snel schakelt en veel vrijheid geniet je eigen werkdag te plannen.

Grondboringen

Met o.a. deze mannen werk jij samen. Dit vinden ze van hun werk.

Functie-eisen

•    Een gedegen technische opleidingsachtergrond.
•    Relevante werkervaring, zoals bij een technische dienstverlener, in de infra-,  onderaanneming- of loonwerksector.
•    Je woont bij voorkeur ergens in het gebied tussen Apeldoorn en Eibergen.

Kijken of je werken bij ons wat vindt? Een dagje meelopen is altijd mogelijk!

Han Boonman, uitvoerder bronbemaling

Wie ben jij

Sterk in coördineren, plannen en regelen en daarnaast sociaal en communicatief vaardig; dat typeert jou.
Je kunt goed overzicht houden over de verschillende lopende projecten en weet de juiste prioriteiten te stellen. In een hectische omgeving waarin veel ad hoc gebeurt, weet jij de rust te bewaren en zaken gestructureerd af te handelen. Wanneer er tijdens projecten knelpunten ontstaan, reageer je adequaat en ben je oplossingsgericht. Bij calamiteiten streef je naar een correcte en passende oplossing zodat het project niet stagneert, in goed overleg met betrokken partijen.

Je noemt jezelf niet perse een techneut pur sang, maar hebt wel veel affiniteit met techniek. Je begrijpt wat klanten bouwen en wat ze nodig hebben. Hierdoor ben je voor hen een prettige gesprekspartner. Verder ben je dienstverlenend ingesteld en vind je het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren.

Als leidinggevende ben je in staat op een natuurlijke, motiverende en inspirerende wijze leiding te geven aan de medewerkers, zodat zij hun functie zo optimaal mogelijk kunnen vervullen. Hierbij heb je oog voor het individu en hun behoeften, bied je een luisterend oor indien nodig en zorg je dat mensen met een prettig gevoel hun werk kunnen doen.

Wie zijn wij

Henk van Tongeren Water & Techniek is de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van bronbemaling en duurzame infiltratietechnieken. Wij leveren innovatieve oplossingen in de watertechniek. Zowel aan bedrijven als overheden. Eigenlijk doen we alles om projecten in beweging te houden. Want wie veilig wil werken in een droge bouwkuip, een tunnel wil graven of de natuurlijke omgeving duurzaam wil infiltreren heeft de juiste technieken, ervaring en mankracht nodig. Daar hebben wij inmiddels al meer dan 70 jaar ervaring mee.

Daarnaast kenmerken wij ons als een warme en betrokken organisatie. We zijn een bedrijf waar de directeur midden in de organisatie staat en iedereen kent. We investeren veel in onze medewerkers en stellen altijd de mens centraal. Want als het goed gaat met onze mensen, gaat het ook goed met het bedrijf. Daar zijn we van overtuigd.

Wat bieden we jou

Een uitstekend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden (bouw-CAO);
Volop training- en opleidingsmogelijkheden;
Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
Werk met moderne technieken en innovatieve machines;
Betrokken en leuke collega’s.
Henk-van-Tongeren_werkenbij-servicemonteur-5

Liever werken en leren?

Het vak van bronbemalen leer je niet in de schoolbanken, je leert het bij ons in de praktijk. Door gewoon mee te werken en de nodige opleidingen en cursussen te volgen. En daar betalen we je gewoon een vol salaris voor. Werkend leren noemen we dat. Zo zijn veel van onze collega’s ooit begonnen met een elektrotechnische achtergrond, sleutelden eerder aan voertuigen, reden op de vrachtwagen of hebben de landbouwschool doorlopen. Bronbemaling was compleet nieuw voor ze. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal beschikken over technisch inzicht, een passie hebben voor techniek, van afwisseling houden en graag werken in een de buitenlucht.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Top! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te kijken welke mogelijkheden we voor je zien.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.

    Scroll naar boven