Gaaf werk doen in de watertechniek?

Wij zoeken een assistent vestigingsleider in Appingedam

Bas Davies

Wij zoeken… een assistent vestigingsleider

Ben jij de rechterhand op onze vestiging en zorg je er graag voor dat alles soepel draait en collega’s lekker kunnen werken? Wil je met veel vrijheid werken in een functie waarin jij in je kracht staat? Solliciteer dan bij Henk van Tongeren Water & Techniek. Dan sta jij straks met onze vestigingsleider aan het roer van onze bronbemalingsprojecten in het noordoosten van Nederland.

Hoe ziet jouw dag eruit?

vrijheid-vertrouwen-henk-van-tongeren

We doen het samen

Je start de dag op de zaak. Wanneer dat is, is aan jou. Wil je eerst de kinderen naar school brengen of ben jij graag als eerste aanwezig? Wij houden rekening met jouw voorkeuren. Met een bakkie koffie erbij neem jij de dag door met de vestigingsleider. Hij ontfermt zich over de grote lijnen en lange termijndoelen. Jij bent vooral bezig om de dagdagelijkse werkzaamheden zo soepel te laten verlopen en hebt nauw contact met de collega’s binnen én buiten. Per dag plan je de mensen, machines en benodigde materialen in. Je behoudt het overzicht, doet de financiële afrekening, signaleert tijdig mogelijke knelpunten en lost ze op. Je bent het aanspreekpunt voor de mensen op kantoor en de werkplaats.

O ja, werken bij ons doe je samen. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor je eigen werk, maar je hoeft het niet alleen uit te zoeken. De vestigingsleider en de collega’s die binnen én buiten werken, staan altijd voor je klaar om samen tot een oplossing te komen. We zijn een team!

Met een goed gevoel naar huis

Als het nodig is, bezoek je een werk ter plekke. In de tussentijd beantwoord je telefoontjes van jouw contactpersonen bij opdrachtgevers (aannemers) over lopende projecten en nieuwe werken. Met de meeste opdrachtgevers werken we al langdurig samen op basis van vertrouwen en het leveren van kwaliteit. Jij bouwt hierop voort. Je bespreekt de ins- en outs van de opdracht, spart over de beste aanpak en plant de werkzaamheden in volgens de afspraken. Ook intern heb je veel contacten. Met onze calculatie over prijzen, ideeën qua uitvoering van een project en de aansturing van werkzaamheden in de werkplaats.

Aan het eind van jouw dag heb je even contact met de verschillende ploegen en zorg je ervoor dat ze weten wat ze de volgende dag te doen staat. Je neemt bijzonderheden door en geeft advies waar nodig. Jouw doel? Iedereen met een goed gevoel naar huis laten gaan!

Tijdelijke pompinstallaties

Met o.a. deze mannen werk jij samen. Dit vinden ze van hun werk.

Functie-eisen

•    Een gedegen technische opleidingsachtergrond.
•    Relevante werkervaring, zoals bij een technische dienstverlener, in de infra-,  onderaanneming- of loonwerksector.
•    Je woont bij voorkeur in de regio Noordoost Nederland.

Kijken of je werken bij ons wat vindt? Een dagje meelopen is altijd mogelijk!

Han Boonman, uitvoerder bronbemaling

Wie ben jij

Sterk in coördineren, plannen en regelen en daarnaast sociaal en communicatief vaardig; dat typeert jou. Je kunt goed overzicht houden over de verschillende lopende projecten en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Je noemt jezelf niet perse een techneut pur sang, maar hebt wel veel affiniteit met techniek. Je begrijpt wat klanten bouwen en wat ze nodig hebben. Hierdoor ben je voor hen een prettige gesprekspartner. Verder ben je dienstverlenend ingesteld en vind je het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren.

Als assistent vestigingsleider ben je in staat op een natuurlijke, motiverende en inspirerende wijze leiding te geven aan de medewerkers, zodat zij hun functie zo optimaal mogelijk kunnen vervullen. Hierbij heb je oog voor het individu en hun behoeften, bied je een luisterend oor indien nodig en zorg je dat mensen met een prettig gevoel hun werk kunnen doen.

Wie zijn wij

Henk van Tongeren Water & Techniek is onderdeel van de Van Tongeren Watertechniek groep, de grootste speler in de Nederlandse markt op het gebied van bronbemaling en duurzame infiltratietechnieken. Wij hebben verschillende vestigingen door heel Nederland. Onze vestiging in Appingedam stuurt alle projecten aan voor Noordoost Nederland.

Wij leveren dagelijks innovatieve oplossingen in de watertechniek. Zowel aan bedrijven als overheden. Eigenlijk doen we alles om projecten in beweging te houden. Want wie veilig wil werken in een droge bouwkuip, een tunnel wil graven of de natuurlijke omgeving duurzaam wil infiltreren heeft de juiste technieken, ervaring en mankracht nodig. Daar hebben wij inmiddels al bijna 75 jaar ervaring mee.

Daarnaast kenmerken wij ons als een warme en betrokken organisatie. We zijn een bedrijf waar de directeur midden in de organisatie staat en iedereen kent. We investeren veel in onze medewerkers en stellen altijd de mens centraal. Want als het goed gaat met onze mensen, gaat het ook goed met het bedrijf. Daar zijn we van overtuigd.

Wat bieden we jou

Een uitstekend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden (bouw-CAO);
Standaard werkweek van 32 uur (meer uren in overleg mogelijk);
Flexibele werktijden. Begin tussen 6:30-9:00 en sluit af om 15:30-18:00 uur;
Volop training- en opleidingsmogelijkheden;
Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
Werk met moderne technieken en innovatieve machines;
Betrokken en leuke collega’s.
Henk-van-Tongeren_werkenbij-servicemonteur-5

Liever werken en leren?

Het vak van bronbemalen leer je niet in de schoolbanken, je leert het bij ons in de praktijk. Door gewoon mee te werken en de nodige opleidingen en cursussen te volgen. En daar betalen we je gewoon een vol salaris voor. Werkend leren noemen we dat. Zo zijn veel van onze collega’s ooit begonnen met een elektrotechnische achtergrond, sleutelden eerder aan voertuigen, reden op de vrachtwagen of hebben de landbouwschool doorlopen. Bronbemaling was compleet nieuw voor ze. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal beschikken over technisch inzicht, een passie hebben voor techniek, van afwisseling houden en graag werken in een de buitenlucht.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Top! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te kijken welke mogelijkheden we voor je zien.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Scroll naar boven