E-installaties & Zonnepanelen

Duurzame energieoplossingen

Voor zowel bedrijven als huishoudens geldt dat de energierekening een steeds grotere hap neemt uit het maandelijkse budget. De energieprijzen stijgen gestaag en fossiele brandstoffen worden steeds schaarser: in de toekomst bent u daarom steeds meer geld kwijt aan energiekosten. Als gevolg hiervan wordt het voor zowel particulieren als ondernemingen steeds interessanter om te investeren in duurzame energie.

Energie & Techniek dienstverlening:

Direct contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Direct contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Henk van Tongeren beschikken we over alle kennis en ervaring om u hiervoor de beste oplossing te bieden, passend bij uw specifieke situatie, wensen en budget. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend energiebesparingsadvies, een breed assortiment aan duurzame energieoplossingen, en voor alle expertise met betrekking tot installatie en onderhoud. Onze oplossingen sluiten bovendien perfect aan bij de ambitie van een groeiend aantal bedrijven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en van steeds meer huishoudens om een bijdrage te leveren aan het behoud van onze aarde. Wij willen u daarbij graag optimaal ontzorgen.

Zonnepanelen: zélf voorzien in uw energiebehoefte?

Zonnepanelen TeugeDe zon is de meest betrouwbare en duurzame energiebron die we tot onze beschikking hebben. Elke dag levert de zon gegarandeerd energie, voor niets, óók als het bewolkt is. Dit, in combinatie met de stijgende energieprijzen, maakt de aanschaf van zonnepanelen tot een aantrekkelijke investering als u uw eigen duurzame energie wilt opwekken.

Budgetvriendelijke topkwaliteit

Wij bieden u in alle gevallen panelen van  topkwaliteit, waarbij we u tot 25 jaar garantie kunnen bieden. Onze zonnepanelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en  hebben een lange levensduur. Als particulier ontvangt u 100% van de BTW retour op zowel aankoopbedrag als installatie. Voor bedrijven bestaan er diverse subsidiemogelijkheden, waarin we u graag wegwijs maken. Genoeg redenen dus om uw voordelen eens vrijblijvend op een rij te laten zetten. Of het nu voor uw huis is of voor uw bedrijfspand, wij rekenen u graag voor wat een investering u aan voordeel kan opleveren.

Zonnepanelen: iets voor u?

Wilt u in uw eigen stroombehoefte kunnen voorzien? Wilt u weten welke zonnepanelen het best passen bij uw situatie (woonhuis/bedrijfspand/tuin, plat/schuin dak, ligging tov de zon of budget)? Bent u benieuwd of het voor u interessant is om te investeren in zonne-energie? Bij Henk van Tongeren brengen we dit snel en duidelijk voor u in kaart en kunnen we u altijd een passend en aantrekkelijk aanbod doen. Natuurlijk verzorgen wij daarnaast ook de volledige installatie en het onderhoud voor u. Wat uw wensen ook zijn, wij adviseren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden. Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.