Energie & Techniek

Service en onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom mag u bij Henk van Tongeren Water & Techniek rekenen op vergaande service: dat begint met vrijblijvend advies over al onze diensten en producten. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten voor bijna al onze producten: hierdoor heeft u de garantie dat uw systeem of installatie regelmatig goed wordt nagekeken en zo nodig wordt gerepareerd. Dat is wel zo veilig en levert in veel gevallen ook nog eens een besparing op uw energiekosten op. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan weet u zich verzekerd van een snelle service tegen een voordelig tarief. Ons doel hierbij is om u brede, geïntegreerde oplossingen te bieden waarbij we u, als u dat wenst, volledig kunnen ontzorgen.

licht- en krachtinstallaties

Elektrotechniek is een vak apart. Het op de juiste manier aanleggen van elektriciteitsleidingen en van licht- en krachtinstallaties is een voorwaarde om veilig te kunnen wonen of werken. Henk van Tongeren biedt u ook hierin het gehele scala: van vakkundig advies tot het ontwerpen van lichtplannen en het aanleggen van complete communicatie-, beveiligings- en brandmeldinstallaties. Dit doen we zowel voor woonhuizen als voor bedrijfspanden.

Besparende kwaliteitsoplossingen voor elk budget

Terwijl de energieprijzen gestaag stijgen, worden fossiele brandstoffen steeds schaarser. Hierdoor wordt het voor zowel huishoudens als bedrijven steeds interessanter om te investeren in duurzame energie. Bij Henk van Tongeren beschikken we over alle kennis en ervaring om u de beste oplossing te bieden, passend bij uw specifieke situatie, wensen en budget. U kunt bij ons terecht voor een gratis en persoonlijk energiebesparingsadvies, een breed assortiment aan duurzame producten, en expertise met betrekking tot installatie en onderhoud: allemaal gericht op het leveren van betaalbare, duurzame en kwalitatief goede oplossingen. Deze oplossingen sluiten perfect aan bij de ambitie van een stijgend aantal bedrijven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en bij een groeiende groep particulieren om een persoonlijke bijdrage te leveren aan het behoud van onze aarde. Wij willen u daarbij graag optimaal ontzorgen.

 

Direct contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Direct contact

Hoe kunnen wij u helpen?