Bemalen & Boren

Bijna 70 jaar expertise in grondwatertechniek

Veel van onze bekendheid hebben wij te danken aan de dienstverlening op het gebied van bronbemaling. Achter de zichtbare kant van het bedrijf, zoals vrachtwagens en bemalingsinstallaties, gaat veel meer schuil.

Naast het flexibel inspelen op klantwensen, ontwerpen wij met veel kennis en ervaring van de technische toepassingsmogelijkheden. Uiteraard houden wij rekening met de laatste wet- en regelgeving op het gebied van (grond)water. We hebben zowel de kennis als de uitrusting om een perfect resultaat voor u neer te zetten. We beschikken daarnaast over het pragmatisme om al deze zaken doeltreffend te combineren. U mag bij ons dan ook steeds opnieuw rekenen op een optimale oplossing, waarbij efficiency en effectiviteit altijd het uitgangspunt zijn.

Om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikt elke vestiging over een team van werkvoorbereiders en uitvoerders.

Daarnaast beschikken wij over adviseurs die ruime ervaring hebben met tendertrajecten en verschillende contractvormen. Uiteraard schuiven wij ook graag bij u aan voor vrijblijvend advies.

Direct contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Direct contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag een mondelinge toelichting of kunt u iets niet vinden op onze website, bel gerust 055 – 368 23 00. Wij leggen u het graag uit!